Apa története

feliratos film, egy kislány és édesapja kapcsolatárólhttps://www.youtube.com/watch?v=K0icT7Bx7sc

 

Az egész történet az élet bizonytalanságára és minden fellépő egyensúlyhiányra utal. Azonban minden nehézség, akadály ellenére a szülő mindig ott van, hogy bármit megtegyen gyermekeiért. Erősnek, hatalmasnak kell lennie, „szuperhősnek”, ahogy ez a fiatal hölgy látja az apját.

Biztosan ő az egész világa. Együtt játszanak, esznek, tanulnak. Ott van minden lépésénél. Mindent megad neki, amit csak akar, álmodik vagy elképzel. De „vak” a vele és az őt körülvevő világgal kapcsolatos tiszta érzései miatt. Valójában fáradt, kimerült, és nem az a fajta férfi, akit a szemében lát. Bátrabb, mint gondolná, erősebb, mint amilyennek látszik, és a leghűségesebb barát, akit a lány valaha is kívánhat.
Egy nagyszerű szülő, küzd azért, hogy a legjobbat nyújtsa gyermekeinek; a legjobb menedéket, a legjobb nevelést, oktatást és életet, és pontosan ezt ígéri a film az apa és lánya kapcsolata révén.
A kislány levelet ad neki; egy levelet kicsi, de igazán mély szívéből. A legkedvesebb, legokosabb, legkedvesebb, legjóképűbb és legokosabb férfiként írja le. A saját szuperembere. De neki hazug. Hazudik, hogy van munkája, van pénze, hogy nem fáradt vagy éhes, hazudik, hogy mindenük megvan, és ami a legfontosabb, a boldogságáról.
A gyermek jövője minden áldozatot megér.