Filmtár

Filmek több kategóriában, bibliai, keresztény üzenetű, dicsőítések, kisfilmek, útibeszámolók és rövid, ill. dokumentumfilmek gyűjtőhelye.

Apa története

feliratos film, egy kislány és édesapja kapcsolatárólhttps://www.youtube.com/watch?v=K0icT7Bx7sc

 

Az egész történet az élet bizonytalanságára és minden fellépő egyensúlyhiányra utal. Azonban minden nehézség, akadály ellenére a szülő mindig ott van, hogy bármit megtegyen gyermekeiért. Erősnek, hatalmasnak kell lennie, „szuperhősnek”, ahogy ez a fiatal hölgy látja az apját.

Biztosan ő az egész világa. Együtt játszanak, esznek, tanulnak. Ott van minden lépésénél. Mindent megad neki, amit csak akar, álmodik vagy elképzel. De „vak” a vele és az őt körülvevő világgal kapcsolatos tiszta érzései miatt. Valójában fáradt, kimerült, és nem az a fajta férfi, akit a szemében lát. Bátrabb, mint gondolná, erősebb, mint amilyennek látszik, és a leghűségesebb barát, akit a lány valaha is kívánhat.
Egy nagyszerű szülő, küzd azért, hogy a legjobbat nyújtsa gyermekeinek; a legjobb menedéket, a legjobb nevelést, oktatást és életet, és pontosan ezt ígéri a film az apa és lánya kapcsolata révén.
A kislány levelet ad neki; egy levelet kicsi, de igazán mély szívéből. A legkedvesebb, legokosabb, legkedvesebb, legjóképűbb és legokosabb férfiként írja le. A saját szuperembere. De neki hazug. Hazudik, hogy van munkája, van pénze, hogy nem fáradt vagy éhes, hazudik, hogy mindenük megvan, és ami a legfontosabb, a boldogságáról.
A gyermek jövője minden áldozatot megér.

Egy séta Grace-el

 felíratos film

 

Egy modern tékozló fiú visszatér Ohio szülővárosába, hogy szembenézzen az életével, amelyet maga mögött hagyott; szembesülve megtört múltjával, újra felfedezi hitét, és kapcsolatba lép első szerelmével, Grace-el.

 

Egy  séta Grace-el

A lány aki hisz a csodákban  (feliratos amerikai film) 
(The girl who believes in miracles)


 

Amikor a fiatal Sara meghallja a prédikátor szavát, hogy a hit hegyeket képes elmozdítani, gyermeki, őszinte hittel imádkozni kezd.  városban egyszer csak különleges csodák és gyógyulások történnek, melyek Sara személyéhez, hitéhez és Isten szeretetéhez kapcsolódnak.

írta: Richard Correll, G. M. Mercier
rendezte: Richard Correll
főszereplők: Mira Sorvino, Kevin Sorbo, Peter Coyote, Austyn Johnson>

A lány aki hisz a csodákban

 

A belső háború
film


A film egy olyan világról szól, amelyet csak Isten lát igazán, az ember belső lényéről.
Michael életét egy tragikus esemény teljesen felborította. Ennek eredményeképpen a lelkében háború dúl, ahol az elme, azt akarat, az indulat, az emlékezet, a szív és a lelkiismeret küzd. Feleségével, Amy-vel való kapcsolata nagyban függ attól, mi történik ott, legbelül. Michael hite a tragédia után megrendült Istenben. Vajon képes győzelemre jutni félelmei felett, és képes lesz a győzelemre?

Új esély

 

Eredeti cím: New Chance

Író: Tibor Czeily

Rendező: Tibor Czeily

Szereplők: Waleska Latorre, Peter Linka, Gyula Mesterházy
https://gloria.tv/video/3ajK4ZZH7dQUBHEq2ohRxmwX7Miller Mark élete tökéletesnek tűnik. Remek állása, hatalmas háza, és gyönyörű felesége van. Amiről mások csak álmodnak, számára az valóság. Azonban egyik pillanatról a másikra történik valami ami mindent megváltoztat. Egy nap a főnöke közli vele, hogy a cégük a csőd szélén áll, így elbocsájtják. Márk irigylésre méltó élete kártyavárként dől össze. Nem tudja fizetni a számláit így elveszíti az autóit, a házát és a feleségével való kapcsolata is tönkremegy. Mindent megtesz, hogy megállítsa ezt a folyamatot, de rá kell ébrednie, hogy a saját erejéből képtelen helyrehozni a dolgokat. Mindent elveszít ami valaha fontos volt számára, de közben rátalál Istenre. Ezután megváltoztat valamit, amitől olyan dolgok történnek, melyekre soha nem számított.

Új esély