A gyógyulás nem csak remény

 

 Egy bizonyság az Úr gyógyításáról. Megnéztem a videót és felidéződött emlékeimben az a kép amikor néhány évvel ezelőtt egy vidéki gyülekezetben szolgáltunk és felkérést kaptam megtérésem történetének elmondására. Bizonyságom közben azt a késztetést éreztem, hogy beszéljek feleségem gyógyulásáról is. Akkor rögtön nem értettem, hogy miért kellene, hiszen ő nem volt velünk, de engedelmeskedtem az Úrnak. Feleségem rosszindulatú daganatos betegségből gyógyult meg az Úr kegyelméből és a mai napig tünetmentes (már több, mint tíz éve). Az alkalom végén egy hölgy jött oda hozzám, aki elmondta: daganatos betegsége miatt kemoterápiás kezeléseket kap amit nehezen visel. A halál közelsége állandó félelem a gondolataiban és sokszor volt közel már ahhoz a pillanathoz, hogy elég volt, nem szenved tovább, inkább feladja. De most hallva a bizonyságomat, hogy az Úr meggyógyította feleségem, már több hittel és bizakodva tekint Istenre, mert ezek hallatán reménysége van saját gyógyulására is.

Nemrégiben értesültem arról, hogy ez a hölgy teljesen meggyógyult és aktív tagja gyülekezetének.


A lap alján lévő videón egy másik gyógyulás található. A videót nézve megerősödött bennem a bizonyságtevések fontossága. Julikát egy fórumon ismertem meg, abban az időszakban amikor küzdött a betegségével. Hitt az Úr gyógyításában, de a csüggedés olykor erőt vett rajta. Ilyenkor a fórum tagjai egy akarattal imádkoztak érte, bátorították és biztatták, együtt aggódva érte amikor rosszabbodott az állapota, és együtt örülve vele minden apró de a gyógyulást érkezését jelentő hírnek.

Megnyugvása akkor érkezett amikor a pozitív vizsgálati eredményeket felváltották a gyógyulást igazoló vizsgálatok eredményei és Julika már a testében is megérezte az Úr gyógyítását.

Megértettem, mennyire fontos  megosztani ezeket a híreket, mert hitet ébreszthet azokban az emberekben akik már mindenről lemondtak, mert ez által a csüggedést felválthatja a hit reménye és a bizalom az Úr kegyelmében.

Ajánlom megtekintésre Julika bizonyságtételét, melyet a You Tube oldaláról linkeltem be honlapunkra.

 

ifj. Kanalas Jánosné bizonysága

 

 

bacsipista, 2012.05.08.