Szeretném elmondani, hogy Isten milyen jó és szerető Atya


Férjemnek már kétszer volt infarktusa, kétszer sztrókja, és a régi betegségei. Isten kegyelme, hogy kihozta őt egy hasnyálmirigy problémából műtét által, és megsegítette, mikor érszűkület miatt majdnem levágták a lábát. Ezek az előzmények, és az életében sok olyan dolgot tett, aminek ezek lettek a következményei, mint például 50 évig cigarettázott. Akik nem ismerik, azoknak elmondom, hogy makacs és kezelhetetlen volt ezen a téren, nem hallgatott senkire.

Március 7. kapott megint egy sztrókot. Mikor haza értem, rögtön hívtam a mentőket. Mindenben segített az Úr, gyorsan jött a mentő, egy remek orvos kezébe került,  de az intenzív osztályra. Az orvos semmi jóval nem kecsegtetett, de én teljesen nyugodt voltam, és elmondtam neki, hogy én hívő ember vagyok, és már most is sokan imádkoznak a férjemért. Megáldottam az orvost, és mondtam, hogy Isten bölcsességével próbáljon meg mindent, amit jónak lát a férjem kezelésében. Három napig volt az intenzíven, aztán 4 napig a fekvő beteg teremben, aztán a járó beteg szobában. Az orvos azt mondta, szinte csoda, hogy a bácsi milyen szépen javul. Amikor haza hoztam, akkor észrevettem, hogy egy teljesen más egyénisége lett, amit Istentől kapott, hiszem. Én úgy imádkoztam, hogy Uram, arra kérlek, hogy adjál nekünk minőségi időt, hogy szeretetben tudjunk együtt élni a további életünkben.

Természetre egy szerető és kedves emberré lett, aki nem vitatkozik, nem erőszakos. Ez nagyon fontos, mert cigarettázni nem szabad többé. Sajnos, visszamaradtak olyan agyi sérülések, ami miatt egyedül nem tud felkelni az ágyból, nem tud öltözni, és sok mindent elfelejtett. De ez a legkevesebb, hiszem, hogy minden nap jobb lesz. Lényeg, hogy itt vagyok én neki, és szeretetben tudunk lenni.

Köszönöm, hogy sok testvérem imában hordozott minket, köszönöm Jézus gyógyító erejét, köszönöm az Atya kegyelmét és szeretetét, amivel hordozza őt 2003 óta (azóta vannak problémái az egészségével). Isten jó, és kegyelme örökké való, minden kérésünket számon tartja, és ha az ő tervével egyezik, akkor meg is adja nekünk.
Amikor imádkozom este és reggel, akkor ő is mondja, hogy ámen, és nem gúnyolódik, mint ahogy régen szokott.

Dicsőség Istennek!


Pusztainé Edit