Találkoztam az élő Istennel

Picur bizonysága

  

Ismeretlenül is szeretettel köszöntelek!

Örülök, hogy olvasod ezeket a sorokat, hiszen most megoszthatom Veled, a csodát, hogy megmenekültem!

Találkoztam az ÉLŐ ISTENNEL!

Így csupa nagybetűvel.

Nem hittem, hogy Isten él. Azt gondoltam, hogy csak az öregek hisznek Benne. Mi modern emberek, a XX. században (1999-et írtunk ekkor), nem hiszünk babonaságokban.

 1996-ban saját üzletet nyitottam a Havanna lakótelepen. Sokan jártak hozzám vásárolni, és egy kicsit beszélgetni a környékről. Keresztények is. Beszéltek Nekem Jézusról. Arról, hogy Ő az Isten fia, de annyira szeret engem, és Téged, hogy lejött a Mennyből. Otthagyta a gazdagságát, a sérthetetlenségét (hiszen ki tud fájdalmat okozni egy Istennek), hogy megszülethessen, mint egy csecsemő.

Gondold meg a mi teljes életünket felvállalta a születéstől, a halálig!

Elmondták nekem, hogy ezt azért tette, hogy meghalhasson értem (és Érted), hiszen Istenként örök élete van, nem tud meghalni.

Nem értettem, miért kell értem meghalni?

 

Azért, mert bűnös vagyok. Hazudtam, és más rossz dolgokat is tettem. Isten nélküli életemben bűnben éltem.

Ma már tudom, hogy ez egyenes következménye annak, hogy Ádám és Éva fellázadtak Isten ellen. Elfordultak az Élő Istentől, beengedték a bűnt az életükbe, és a bűn elválaszt Istentől. Mi, akik az ádámi fajhoz tartozunk már az Isten elleni lázadásba születtünk bele. Az életünk lendületesen, és töretlenül halad a halál felé.Azt írja a Biblia, hogy minden ember először meghal, azután az ítélet következik. Úgy tudom ezt elképzelni, hogy miután a testem (a földi sátorom, ami otthont ad itt a földön az én igazi lényemnek, a szellememnek) meghal, a szellemem, felmegy Istenhez. Az élet nem ér véget a halállal, hanem azután mindannyian odaállunk Isten elé (Te is), és elszámolunk az életünkkel. A bűn zsoldja a halál. A bűnös életünk következménye a kárhozat lenne. Ettől váltott meg Jézus. Nekem kellett volna, de Ő szenvedett helyettem (és Helyetted). Így az Ő áldozata árán Isten megbocsátott nekem. Halálom után nem a kárhozatba, hanem az Istenhez mehetek.


Új életet kaptam! 2000. március 11-én bemeritkeztem. Ezzel pecsételtem meg, hogy Istenhez tartozom.

Fehér, folt nélküli, életet kaptam. A múltam nem terhelt többé. Beilleszkedtem a Pestlőrinci Agapé Gyülekezetbe, ami a szellemi otthonom lett. Minden hívőnek szüksége van rá, hogy csatlakozzon egy közösséghez. Neked is! Kívánom, hogy Isten segítsen Neked megtalálni a helyedet!

Talán Te is szeretnél kiszabadulni az Isten nélküli életből. Megteheted! Ő Téged is szeret! Egy rövid imával átadhatod az életed Neki. Ha szeretnéd ezt tenni, mondd el ezt a kis imát:

Jézus, hiszem, hogy Te Isten fia vagy! Köszönöm, hogy Te meghaltál értem a kereszten, magadra vállaltad az én bűneimet, hogy az Atya megbocsáthasson nekem, és örök életet kapjak. Atyám ,bocsásd meg nekem bűneimet ,ésfogadj el engem gyermekednek !   ÁMEN!

Szükségünk van az emberi szeretetre és segítségre is. Hiszen, mi, akik a világból jövünk többnyire tele vagyunk sebekkel. Elutasításokat szenvedtünk, volt, hogy becsaptak minket, elárultak, megbántottak. Haragudtunk, néha gyűlöltünk is. Isten meggyógyít, megépít bennünket. Ehhez gyakran embereket, pásztorokat, esetleg lelkigondozókat használ. Én is ebben a szolgálatban vagyok. Továbbadom azt, amit Istentől kaptam. Hirdetem Isten megbocsátását, és szeretetét. Kész vagyok azok mellé állni és támogatni Őket, akik Istent kérik, hogy cselekedjen az életükben. Nagy öröm számomra, amikor láthatom, hogy megtört életek helyreállnak.

 

Azzal a reménnyel búcsúzom, hogy személyesen is találkozunk! Keddenként 18-tól van együtt a Havanna csoport. Ezeken az estéken beszélgetünk, bibliát olvasunk, ismerkedünk egymással és Istennel. Mindenkit szeretettel várunk!

Téged is!

Ha még nem vagy kész eljönni egy ilyen csoportba, de van kérésed, vagy szeretnél segítséget, tanácsot kérni valamilyen problémáddal kapcsolatban, akkor írhatsz is nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Bp.2008.03.17.