Megtapasztaltam az Úrvacsorán a gyógyulást

 

Letörten mentem a május 2-án a vasárnapi Istentiszteletre, mert pár nappal ezelőtt jelentkezett testemen egy aggodalomra okot adó gyulladás.

Imádkoztam az Úrhoz és segítséget, gyógyulást kértem Tőle, de nem történt semmilyen változás.  Beszéltem egy egészségügyben dolgozó testvérnővel is, aki azt javasolta, hogy minél hamarabb mutassam meg egy szakorvosnak.

A Havanna utca 7-ben szerény körülmények között, de minden vasárnap délelőtt keressük az Úr közelségét. Kis létszámú csoportunk családias jellegű, ezért istentiszteletünk forma bontó, és nem ragaszkodik a megszokott dolgokhoz. Egy gitárral, vagy nélküle, énekszóval dicsérjük az Urat és megkérjük, hogy legyen közöttünk. Az igehirdetés után megbeszéljük a hallottakat és imádkozunk egymásért.

Ezen a napot Úrvacsorát vettünk. Bűneinket letéve és megbánva álltunk Urunk elé. A kenyér megtörése után került sor a pohárban lévő „Jézus vérének” elfogyasztására. A poharat még le sem tettem, amikor melegség öntötte le testemet, bizsergést éreztem a gyulladt területen és hallottam az Úr hangját; „Lányom meggyógyultál!” És tudtam, hogy ez nem képzelődés volt, hanem valóságban is megtörtént. Ezt akkor el is mondtam azonnal testvéreimnek és együtt dicsértük az Urat.

Alig vártam, hogy haza érjünk, a lakásunkba érve levettem a kötést, és láss csodát – a gyulladt terület színe megváltozott, az élénkvörös szín elfakult, szinte természetessé változott.

Másnap elmentem a szakorvosi rendelőbe ahol az orvos igazolta a gyógyulást.

Hálás vagyok Istennek, amiért nem először mutatta meg jóságát és szerető kegyelmét életemben. És tudom, hogy Ő nem csak a sokak által látogatott helyeken gyógyít, mert május 2-án a Havanna utca 7-ben bizonyította be rajtam keresztül szeretetét.

Budapest, 2010. május

(sajtosmagdi)

 Szeretettel várlak honlapomon     

www.sajti.eoldal.hu