Zuhanó virágcserép 


 
Az éjjel kellemes és hüvös szél lengedezett, nálam nyitva volt minden ablak. Végre volt jó levegő a lakótelepi lakásomban. Nagyon élveztem a kellemes fuvallatot. Álmomból  felébredtem a szélre és áldottam az Úrat, mert nagyon jó volt az éjszakában a friss levegővel eltelni. Ismét visszaaludtam...    
 
Egyszer csak felriadtam arra, mint egy figyelmeztetésre, hogy vigyázzak, mert  fejem feletti (a szekrény tetején nagy cserépben levő) virág le fog esni!

A fal felé fordultam amikor a nehéz cserép éppen a fejem mellé esett le, tört darabokra virágommal együtt. Tudni kell, hogy kb 3 éve a virág egy kaspóban ,15-ös cserépben a szekrényen volt...
 
Érdekes, hogy kristály tisztán láttam még a levelek színét is annak ellenére, hogy szemüveg nélkül alig látok, és előre láttam ami történni készült.

 
Ha nem kapom ezt az ébresztést és üzenetet, akkor pont a fejemre eshetett volna. Nem nehéz elképzelni mi történik velem ha nem tudok segítségért kiabálni.  A gyermekem reggel 9-ig észre sem vette volna, lehet, hogy még később sem.
 
De dicsőség Istennek, megmaradtam, Isten drága megvédő szeretetéből. És nincs bennem félelem, mert már tudom:

" Mert megparancsolt angyalainak,

hogy vigyázzanak rád minden utadon "

(Zsolt. 91:11)

 

 Úgy hiszem az Úr  szán  még nekem sok-sok feladatot, hogy felemelhessem az Ő drága nevét nap mint nap. 

 

 Boros Miklósné,Rózsa