Honlapunk szerkesztői


Pusztainé Edit 

 

Az igei rovat szerkesztője  volt 2008-tól hosszú éveken keresztül. Lelkiismeretesen az Úr vezetése által  készítete és küldte napról-napra az általa szerkesztett napi  igéket. 
Utolsó szerkesztése 2017 májusában volt.
Köszönjük Edit hűséges szolgálatodat.

Ezt írta Edit magáról, amikor felkértük a napi igék szerkesztésére:  
 
"Szeptember (2008) közepén kaptam  meghívást a  Mai nap Igéje rovat szerkesztéséhez. Elvállaltam. Úgy érzem megtaláltam a helyem a szolgálatban, Istennek hála. Ez a   távmunka nagyon jó és engem is épít mert olyan " Márta féle vagyok "  és mindig gyorsan lerendeztem az imákat is.  De most nem lehet.  Egyre inkább vágyom arra, hogy több időt tölthessek az Úrral. Nagy a mi mesterünk! Hallelujah!"

Edit

Módosítva 2022.04.02. Bácsi István

 

(bacsipista)
 
2007-ben létrehoztam az Iwiwen a Havanna Agapé csoport baráti társaságát. Időnként egy-egy rövid történetet küldtem a tagoknak. Később ezek a történetek kezdtek rendszeresek lenni, hetenként újak kerültek a levelekbe. Forrásnak az internet szolgált. A küldhető levelek mérete korlátozva  volt, ezért megszületett a gondolat egy honlap indításához. Elsőként a lapunk.hu szerverén indítottuk el a weblapot 4 évvel ezelőtt, majd 2012 novemberében váltottunk szolgáltatót.
Isten segítségével szeretnénk egy színes, gazdag, egyszerű de nagyszerű keresztény honlapot üzemeltetni. Célunk Isten üzenetét, tanítását, tanulságos történeteken, filmeken, és minden interneten elérhető forráson  keresztül  továbbadni, megszólítva a nem keresztény embereket is, megismertetve velük Istent és szeretetét."

 

2012.12.17