Abortusz utáni megbocsátás

700-as club videó

 

 

14 évesen  kezdetben barátjával való kapcsolata maga volt az álom, mindig vele akartam lenni, akartam a figyelmét és a szeretetét.Szerettek volna összeházasodni, de nem tudtak a testi kapcsolattal addig várni. amikor észrevette, hogy terhes egy barátnőjéhez ment tanácsért aki javasolta neki az abortuszt úgy, mintha csak egy egyszerű beavatkozás lenne. Szülei elvitték a klinikára, útközben abortusz ellenes tüntetők vették körbe kocsijukat. Úgy érezte, meg kell tennie ezt a lépést, most ez a legfontosabb, és hogy mi lesz utána az most nem számít. a beavatkozás fájdalmas volt, sírt a megaláztatástól, a szavaktól "Ha volt bátorságod a szexre legyen erre is!" Utána bűntudata támadt, dühös volt barátjára, szüleire amiért nem beszéltek vele a szexről, dühös volt az orvosokra, Istenre. Menekülni akart a bűntudattól, ezért rászokott a fogamzásgátló tablettákra, italra, gyógyszerekre, füvezni kezdett.

21 éves volt amikor fordulat következett az életében. Hallotta az evangéliumot és azt, hogy Isten szereti őt úgy ahogy van. Imádkozott teljes szívből, hogy Isten bocsássa meg neki az abortuszt és minden bűnét és legyen a megváltója.

Néhány évvel később férjhez ment, de nem tudott magának megbocsátani. Forgatni kezdte a íBibliát, és elfogadta, hogy Isten megbocsátott neki. Tanácsadóként a terhességi központokban elmondja, hogy az abortusznak igen is vannak fizikai és lelki következményei. De amit a sátán elrontott azt isten fantasztikus dologgá formálja.