Fejfájástól gyógyulás (700-as Club) videó

Most már fájdalom nélkül tudom dicsérni az Urat

 

autóbalesetből visszamaradt sérülés, fizikoterápián, nem tud dolgozni, elveszti az állását és a biztosítását, maradandó károsodás, éveke keresztül nagyon erős fájdalom gyötri, válla alatt, migrénes fejfájással társul, nem tudta gyereknevelési feladatait sem ellátni, rossz lelkiállapot, letérdeltem, arra kértem az Urat hogy gyógyítson meg, valakinek a lapockájánál fáj, mindeddig nem tudtam felemelni a karom, szóról-szóra nekem szólt, teljesen meggyógyultam, azóta csak dicsérem az Urat, tökéletes gyógyulás, Ő lehajolt hozzám és meggyógyított engem, megérintett és elvette minden fájdalmam, Jézus annyira szeret

 

 

Ismertető a migrénes fejfájás jellemző tüneteiről.

A migrénes fejfájás az ér-eredetű, más néven vaszkuláris fejfájások - amelyek az agyban levő erek átmérőjének gyors változásával hozhatók összefüggésbe - közül a leggyakoribb. A szerotonin nevű ingerületátvivő anyag kibocsátása valószínűleg szerepet játszik a roham kialakulásában, mely egyoldali lüktető fejfájással, gyakran hányingerrel, hányással jár.

A látászavar is gyakori tünet, és az arczsibbadás sem ritka kísérőjelenség. Kezelés nélkül a rohamok akár három napon át is tarthatnak. A fájdalom néha az egész fejre kiterjed, és a fizikai megterhelés csak súlyosbítja a tüneteket. Nem ritka az extrém fokú fény-és hangérzékenység, miközben a beteg fázhat, a külső szemlélő számára pedig sápadtnak tűnhet.

Amennyiben már legalább ötször jelentkezett rohamszerűen a gyakorta féloldali, görcsös vagy lüktető fájdalom, nagy a valószínűsége, hogy migrénünk van. Az edzett migrénes már a fájdalom megjelenése előtt fél-egy nappal, az úgynevezett megelőző tünetekből érzi a közelítő fájdalmat. Például megváltozik a hangulata, az étvágya, az ébersége. Közvetlenül a fájdalomroham előtt karikákat vagy szikrákat lát táncolni szeme előtt. A migrénes időszakot gyakran kíséri hányinger, a fájdalom pedig a legkisebb mozdulatra, fény- vagy hanghatásra fokozódik.

forrás:patika magazin