Fülcsengésből gyógyulás

 

   Két évvel ezelőtt erősen csengett a fülem. Állandóan mindkét fülem zúgott. Ha valaki beszélt hozzám csak akkor hallottam ha közel hajolt hozzám.

   A tv-t állandóan hangosan hallgattam. Sokszor nem értettem mit mondanak nekem az emberek. Nem hallotta a madarakat és a családomat.

   Még 2007 július 21-én szokásomhoz híven bekapcsoltam a 700-as clubot. A tv , mint mindig hangosan szólt, pedig a konyhában a reggelit készítettem.

   És akkor hallottam, hogy a tv-ben lévő hölgy egy fülcsengéstől szenvedő emberért imádkozik.

   Az Úr fülcsengésből gyógyít meg valakit. Nem tudom társul-e fertőzéssel vagy fülzúgással, de egyfolytában cseng a füle. Az Úr meggyógyítja.

   Azt mondta, hogy tegye az illető a kezét a fülére. Én kijöttem a konyhából és amikor mondta, rátettem a kezeim a füleimre.

   Hallottam egy hangos kattanást a füleimben. A tv olyan hangosan szól, hogy azonnal le kellett halkítanom. Először fordult elő, hogy rendesen hallottam. Kimentem a lakásból és olyanokat hallottam amit korábban soha. Jól hallottam a madarakat, az autókat és azóta sem volt probléma a hallásommal.

   Jól tudtam mi történt és izgalomba jöttem. Istennek adtam a dicsőséget ezért, Őt dicsérem  most is azért, amit tett velem. Ma jól hallok mindent amit korábban nem hallottam.

   Olyan hálás vagyok az Úrnak ezért. Őt illeti a dicsőség, hogy meggyógyította a hallásomat és most már mindent rendesen hallok. Ez annyira csodálatos.

   Ez csodálatos bizonyság. Isten hall minket, hallja az imádságainkat.