Teljesen Idegen (Perfect Stranger) 2005
feliratos film


 

Egy nő, aki ügyvédként dolgozik, meghívót kap egy drága étterembe. Aláírás: Jézus Krisztus. Hitetlenkedve, de elmegy. Olyan kérdésekre kapunk választ mint vallásosság, humanizmus, megigazulás, örök élet, pokol, menyország, iszlám, hinduizmus…

 


Egy másik teljesen idegen - Another Perfect Strangler
 10 évvel később ...

 

Nikki  egy ügyvédnő (játszotta  Pamela Brumley) kap egy vacsora meghívást. Az estét férje a barátaival szándékozza eltölteni, annak ellenére, hogy ez a nap kiváló lenne egy közös programra. Úgy véli, hogy férje meggondolta magát és ez a meghívás valóban tőle ered, mert úgy érzi, cserben hagyná péntek este. Nikki ebben a tudatban fogadja el a meghívást.. Amikor megérkezik az étteremben azt látja, hogy egy ismeretlen jól öltözött férfi várja, aki azt állítja, hogy ő Jézus Krisztus. Eleinte azt hiszi, hogy ez egy vicc, és és nem akar maradni, végül úgy dönt, hogy mégis marad. Folytatódik a történet, magyarázatot kap a különböző vallásokra és nagyon érdekes beszélgetésnek lehetünk tanúi.
Választ kapunk  Istenről, Jézusról, a Teremtőről és a teremtésről, Isten szeretetéről, a keresztről, és más vallásokról és a bűnről amely  elválasztó falként áll Isten és ember között.
Hallunk a keresztény családról, a biblia  igazságáról.Elánk tárul az örök élet, amely a Mennyország, vagy a pokol, és ami a legfontosabb, megismerjük  Isten szándékát, hogy visszaállítsa a kapcsolatot népével..

Ez a film úgy mutatja be Jézus Krisztust, mint egy nagyon személyes, szerető Megváltót, de ugyanakkor egyértelművé teszi istenségét és mindenhatóságát