Left Behind - Az otthagyottak 1-3 rész

1. rész Az otthagyottak - Az elragadtatás után

 A Left Behind - Otthagyottak, az elragadtatásról szóló film

 

A film középpontjában egy újságíró Buck Williams, valamint egy pilóta Rayford Steele és lánya vannak. Rendesen élik hétköznapjaikat amíg egy nap minden megváltozik. Rayford Steele épp egy new yorki járatot vezet amin Buck is rajta van amikor a gépről emberek tűnnek el.
Hatalmas káosz tör ki mert kiderül a jelenség mindenhol szedi "áldozatait". Amikor Rayford Steele othonában nem találja se a fiát se a feleségét rögtön tudja ,hogy mi történt ugyanis Ray felesége keresztény volt míg fia túl fiatal ahhoz, hogy meghozhassa ezt a döntést. Ray rögtön a templomba siet ahol rátalál a gyülekezet lelkipásztorára aki épp Isten bocsánatáért esedezik hisz itt maradt.
Ray megtér és a lányát is sikerül meggyőznie amikor megjelenik náluk Buck. Neki is mesélnek az egészről és képeket olvasnak a bibliából a jövőre vonatkozólag Pl.: Eljön az antikrisztus és 10 királyság felett fog uralkodni 7 éven át. Buck először nem hiszi el de később találkozik Nicolai Carpathiaval, aki meglepetésére 10 földterületet akar elsajátítani és 7 éves világbékéről áradozik..

 

 Látogatói visszajelzés:

Kedves Agapé Gyülekezet. Először nagyon örültem, hogy megtaláltam honlapjukon a \"Left Behind\" filmsorosat két részét magyar szinkronnal, wmf formában. Sajnos, tapasztalatból tudom, hogy először a magyar változat DVD-n hibásan jelent meg, kb. 13 perc hiányzik belőle. Később néhány könyvesboltban megjelent a javított változat is. Az Önök honlapján Az I. rész (Otthagyottak) hibás kiadása szerepel. Az első rész kb. 100 perc hosszú.
Üdvözlettel: Gruber Tibor dr.

 

Tovább a következő részekhez