Honlapunk ajánlatai 

 


Képes igei üzenet

A képre kattintva olvasható az igei üzenet

Jó és rossz találkozása

2021.11.27.. 


 

 ÁHÍTATOK - IMA - BIBLIA 

 

Napi igék Edittől

 

Ajánljuk weblapunk kínálatában olvasható rendszeresen frissülő áhítatok vagy az igei gondolatokat tartalmazó rövid írásokat. >> Igei gondolatok

Több online Biblia is elérhető weblapunkról >> Online Bibliák

Szeretnénk segítséget nyújtani az imádkozásban, melyek mintaként szolgálhatnak és vezethetnek >> Ima és áhítat

 


 TÖRTÉNETEK 

tanulságos jellemformáló történetek gyüjteménye

 

 

Történetek rovatunk központjában a Tanulságos történetek, Illusztrációk találhatók, melyek felhasználhatók igehirdető, ill. evangélizációs szolgálati tevékenységben is.

 

              


FILMTÁR

keresztény filmek, bibliai filmek, bizonyságok és dicsőítések.

 

Filmtárunk fő részben Bibliai és keresztény üzenetű filmeket tartalmaz. Ez utóbbiak inkább az Istent keresők számára adnak útmutatást. Szükséges, hogy akiknek ajánljuk ezeket a filmeket, azokkal tudjuk a látottakról elbeszélgetni, megnyitva számukra az evangéliumot. Ugyanitt találunk dicsőítéseket, istentiszteletekről készült felvételeket és még több másféle jellegű, kereszténységről készült filmeket, videókat.

                         


DICSŐÍTÉS - WORSHIP

 

 Zenés weboldalaink dicsőítő dalok és zenék tárhelyeként szolgálnak.. Főleg a hosszabb lélegzetű összeálításokat, lemezbemutatókat, koncertfelvételeket kínálunk; Hillsong United, Matt Redman, Jesus Culture, Misty Edwards, Chris Tomlin, Michael W Smith és több magyar keresztény előadó dalai hallhatók.

Dicsőítés, Worship

 


ISTENTISZTELET

 

 A Pestszentlőrinci Agapé Gyülekezet központjában (Bp.18.ker. Kondor Béla sétány 18.) istentiszteleti alkalmak vasárnap reggel 9:30 h-i kezdettel, amelyek online nézhetők vagy felvételről megtekinthetők... tovább

             


 GYERMEKEKNEK 

Bibliai útmutató gyerekeknek a biblia naponkénti használatához és megértéséhez.

 

Gyermek látogatóink részére készült weboldalaink tanításokat, filmeket és játékokat tartalmaznak, és jó ha ezeket az oldalakat a szülök és gyermekeik együtt tekintik meg, hogy kérdéseikre azonnal választ adhassanak.

A Bibliai útmutató gyerekeknek, minden napra egy igei témát ajánl, melyet a gyerekek szüleikkel közösen megbeszélhetnek Bibliai útmutató gyermekeknek az év minden napjára

 

Aktuális hónap ->   Bibliai útmutató gyerekeknek -  November

 

Gyermekek részére külön filmblokkot hoztunk létre, amelyekben animációs filmek segítségével ismerkedhetnek a Biblia főbb személyeivel, a bibliai történetekkel. Természetesen mese és ifjúsági filmek is találhatók az összeállításokban. Filmek gyerekeknek


 VEGYESEN 

Ez az összeállításunk azokat az oldalakat tartalmazza amelyek az eddig felsorolt menüpontokba nem illeszthetők be, (humor, játék, pps. stb,)

Humoros keresztények

Online webkamera - Siratófal

Bibliai "Legyen Ön is milliomos" kvíz

Ünnepnapok

Karácsonyi pps

 


 

Tájékoztatás: Csoportunk a  Havanna utca 50-ben keddi napokon 18-20 h között nyitott csoportalkalmakat tart..

 Honlapunkról néhány mondatban

Keresztény honlapunkkal Budapestről, a Havanna lakótelepről jelentkezünk. Központi gyülekezetünk a Pestszentlőrinci Agapé Gyülekezet, és mi, a Havanna csoport, egy missziós csapat vagyunk, a Havanna lakótelep egyik lépcsőházában bérelt helyiségében.
(Bővebben a Bemutatkozunk menüpontban: ...itt)

Honlapunk tartalmában az internetről gyűjtött tanulságos történetek, keresztény filmek, keresztény könyvek, és egyéb tartalmak várják látogatónkat. A filmek különböző témakörökre vannak felosztva, bibliai, keresztény üzenetű, karácsonyi, inspiráló, és dokumentumfilmekre. Központi gyülekezetünk, a Pestszentlőrinci Agapé Gyülekezet istentiszteleteinek online és rögzített változatai is elérhetők.

Tanítások, gondolatok videókon és írott formákban, keresztény humor, blogbejegyzések találhatók honlapunkon, felnőtteknek és gyermekeknek.


Vendégkönyv 

Szeretettel várjuk  üzeneted a Vendégkönyvünkben 5.570.178  2021.08.10. 10.45