Jézus sebeiben meggyógyultam

 

Sok nehézség ért életemben, de a legnehezebb az volt amikor megállapították a diagnózist, hogy halálos betegség uralta el testemet. Mindenki előtt ismert amitől a legjobban félünk : rák!

A hír hallatán letargiába kerültem, életemet el akartam dobni, nem láttam értelmét a folytatásnak, féltem a szenvedéstől, a fájdalomtól és az elmúlástól.

Megkaptam az orvosi segítséget, sebészetileg eltávolították a gócpontot, de a félelem továbbra is bennem bujkált.

Egy ismerősöm bíztatására elmentem egy keresztény közösségbe, és ott behívtam Jézust az életembe. Nem titkolom, érdekből tettem, mert tudtam, hogy a gyógyulás csak Isten ajándéka lehet, és más választási lehetőség nem állt előttem. Meg akartam gyógyulni.

Nem bántam meg döntésemet. Isten behunyta szemét, és önző szándékaim ellenére megajándékozott az egészséggel. Több mint tíz, közel tizenöt év telt el betegségem kezdete óta, de a szörnyű kór már csak egy rossz emlék.. Orvosaim gyógyultnak tekintenek, és azt javasolták; mondjam el mindenkinek, hogy van kiút a halálosnak nevezett betegségből.

Köszönöm orvosaim segítőkészségét, de főképpen Jézusnak aki válságos pillanataimban nem hagyott el, meggyógyított és új életet adott.